wij kunnen alle hulp gebruiken

Donateurs

Help de Vlijt

De Vlijt staat sinds de herbouw in 2002 bloot aan de invloeden van weer en wind. Dit vergt veel onderhoud en geld. En vooral het geld is schaars.Helaas is er tot op heden nog geen overheidsinstantie die kan bijdragen aan de kosten voor onderhoud. Dat betekent uiteindelijk verval en sloop. Dat willen we voorkomen! We weten zeker dat we met vrijwilligers en donateurs de molen kunnen behouden voor Meppel. Tijd voor aktie!

We doen daarom een oproep naar de bevolking en bedrijfsleven van Meppel. ‘De Vlijt, voor altijd!’ Kunt u iets voor de molen betekenen, hoe klein dan ook? Vrijwilligers, donateurs, financiële giften, giften in diensten of gratis gebruik van materialen, etc. Mail dan naar info@molendevlijtmeppel.nl en wij nemen zsm contact met u op.

Wij kunnen alle hulp gebruiken?

 

Het onderhouden van een molen kost geld. Gelukkig worden de kosten beperkt door de weinige vrijwilligers die veel werk verrichten. De wind die we nodig hebben is gratis maar vele andere dingen niet. Molen De Vlijt in Meppel heeft geen maalinrichting en kan daarom geen maalproducten verkopen en genereert dus ook geen inkomsten. Het voortbestaan van molen De Vlijt in Meppel is volledig afhankelijk van giften en donaties.

Om de molen te onderhouden zijn we blij met iedere gift!

Je gulle gift kun je storten op*:

IBAN: NL13 RABO 0333 1536 93 t.n.v. Molen De Vlijt Meppel.

Alvast bedankt!

* Het is helaas niet mogelijk rechtstreeks vanaf deze website met Ideal je gift over te maken. We willen de bankkosten hiervan liever gebruiken voor het onderhoud aan de molen. We hopen op je begrip.

Stuur uw mooiste
De Vlijt-foto op!

Heeft u een mooie foto van molen De Vlijt Meppel? Van vroeger of van nu en wilt u deze met ons delen? Stuur ons een mail met uw gegevens en we plaatsen deze op de Ingezonden pagina.

devlijt@millart.nl

Uw evenement op deze site?

Op deze site vindt u ook een agenda met evenementen rondom molen De Vlijt en evenementen in Meppel. Wilt u uw evenement ook melden op deze site? Stuur ons een mail devlijt@millart.nl met gegevens en het wordt geplaatst.

We wensen u veel
lees- en kijkplezier!